Prevenirea accidentelor – prioritate a polițiștilor rutieri

0
441
politia craiova (1)Duminică, 18 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene, împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier şi  formaţiunilor rutiere din Dolj au executat o acţiune pe principalele drumurile naţionale şi europene în scopul prevenirii si combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei.
Polițiștii au acționat cu precădere în zonele în care au fost înregistrate evenimente rutiere, astfel că, în doar câteva ore, polițiștii rutieri au constatat 97 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 18000 lei.
Astfel, polițiștii au aplicat 59 sancțiuni unor șoferi care au încălcat regimul legal de viteză, 13 permise de conducere fiind reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
În cadrul activităților desfășurate de polițiști rutieri a fost depistat I.ALFREDO, 20 de ani, domiciliat în Franta, în timp ce conducea un autoturism, pe D.E. 70 – în localitatea Răcarii de Sus, cu viteza de 160 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 1305 lei, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.