Presedintele PSD Macesu de Sus, Radu Onofrei, si sotia ucisi intr-un accident de masina

572
accident macesuAstazi, in jurul orei 09.30, pe DJ 561, in afara localitatii Barca, s-a produs un accident rutier in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata, iar a patra victima a fost trasnportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Din primele cercetari ale politistilor rutieri ajunsi la fata locului s-a stabilit faptul ca D. NICOLAE, 71 de ani, din Craiova conducea un autoturism, dinspre Giurgita catre Barca, iar intr-o curba la dreapta nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a patruns pe contra sens unde a lovit un alt autoturism la volanul caruia se afla Onofrei RADU, 45 de ani, din Macesu de Sus, Dolj.
radu onofreiIn urma impactului a rezultat decesul ambilor conducatori auto si a ALEXANDREI Onofrei, de 44 de ani, din Macesu de Sus, pasagera in cel de-al doilea autoturism, precum si ranirea grava a Silviei E. de 30 de ani, din Craiova, pasagera in primul autoturism.
Politistii rutieri fac verificari pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor producerii  evenimentului rutier.
Radu Onofrei obisnuia sa ii faca declaratie de dragoste sotiei pe Facebook. Aceasta este ultima:
<<Puterea unei femei sta in eleganta,gingasia si dulceata de care da dovada.. Femeia este acea fiintä minunatä care ne naste in dureri. Ea suferä nopti,adesea se ascunde in pernä plângând când copilul este bolnävior. Este fiinta care nu se opreste niciodata sä isi arate dragostea. Ea trebuie sa se simta preţuită, respectata si iubita !!!>>