Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la Craiova: În doi-trei ani sper să avem aici și Spitalul Regional

0
310

Liviu-DragneaPreședintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a fost azi, 6 septembrie 2017, la Craiova unde a vizitat noul sediu al Spitalului Clinic Filantropia și Stadionul Ion Oblemenco. ”Sediul Spitalului Filantropia este primul spital public construit în România din bani de la bugetul de stat după 1989”, a precizat Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Președintele PSD a vorbit și despre dotarea Spitalului Filantropia cu un computer tomograf. „Lia Olguța Vasilescu este foarte curajoasă dar singură nu putea nuci ea să facă tot ce era necesar așa că, în urma multor discuții, m-a adus aici. Am discutat atunci și despre Spitalul Regional și despre stadion. I-am spus să aibă curaj și va gasi sprijin. Acest spital este un obiectiv cum rar vezi în țară, este foarte bine lucrat, calitatea foarte bună a construcției, există un nivel ridicat de comfort pentru pacienți, este foarte curat, este modern și bine dotat. Doamna manager mi-a spus că își dorește un computer tomograf și sper ca Ministerul Sănătății să fie pozitiv la această solicitare pentru că ar fi nevoie de un astfel de computer aici”, a declarat Liviu Dragnea după vizita efectuată la Spitalul Filantropia.

Președintele Camerei Deputaților a vorbit și despre construcția Spitalului Regional de la Craiova precizând că documentația este aproape de finalizare. ”S-au pus la punct ultimele detalii în ceea ce privește Spitalul Regional, s-a luat o decizie bună cu privire la amplasare, în Centura Craiovei, un spațiu mai mare și aflat în punctul zero de unde începe drumul Craiova Pitești. În doi -trei ani ar trebui să fie mai mare ca acesta”, a mai spus Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.