Prefectul Sorin Răducan – mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Meteorologiei

614

Ziua Mondiala a MeteorologieiPrefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a participat luni, 23 martie 2015, la simpozionul cu tema „Clima: De la cunoaştere la acţiune”, organizat de Centrul Meteorologic Regional Oltenia cu ocazia Zilei Mondiale a Meteorologiei.

„În calitate de Prefect al judeţului Dolj îmi face o deosebită plăcere să particip la simpozionul cu tema „Clima: De la cunoaştere la acţiune”.
Azi, 23 Martie este celebrată şi Ziua Mondială a Meteorologiei, ocazie cu care vă urez „La Mulţi ani!”, multă sănătate şi succes în importanta activitate pe care o desfăşuraţi în cadrul Centrului Meteorologic Regional Oltenia.

În calitate de Preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pot spune că am o bună colaborare cu specialiştii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Oltenia şi mă bazez foarte mult pe informaţiile primite – atenţionări meteorologice – care mă ajută să iau decizii eficiente în lupta cu stihiile naturii.

Vă urez succes în continuare în desfăşurarea simpozionului în cadrul căruia dezbateţi teme actuale privind activitatea climatică şi vă mulţumesc pentru colaborare!”.

Biroul de presă,
Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj