Prăvălia culturală îți dă rendez-vous la Tradem

339

trademÎntâlnirile de la tejgheaua revistei on-line Prăvălia culturală (http://pravaliaculturala.ro/) nu mai sunt, din august 2015, doar virtuale, ele urmând să fie găzduite lunar de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, in cadrul proiectului „Prăvălia culturală îți dă rendez-vous la Tradem”.

Primul rendez-vous pe care redactorii revistei îl propun craiovenilor va avea loc marți, 25 august 2015, de la ora 18, în Salonul Medieval, iar tema care va aduna „la tejghea” pe oricine dorește să-și spună părerea (sau doar să asculte) este:

Libertatea (În comunism și în postcomunism, în Est și în Vest, în teorie și în practică, a țărilor și a indivizilor – orice abordare e la „liberă” alegere).

Moderator: Cornel Mihai Ungureanu.

Intrarea este liberă.

Prăvălia culturală este o revistă on-line care apare în fiecare lună pe 8 și a cărei apariție a fost inițiată la Craiova, în 2006. Pe rafturile Prăvăliei și-au găsit locul de-a lungul vremii „mărfuri” produse de nume cunoscute ale spațiului cultural românesc: Ana Blandiana, Dinu Flămând, Dumitru Țepeneag, Simona Popescu, Gabriel Andreescu, Liviu Antonesei, Andrei Cornea, Șerban Foarță, Marta Petreu, Liviu Ioan Stoiciu, T.O. Bobe, Dan Lungu, Lucian Dan Teodorovici, Robert Șerban, Bogdan Suceavă, Horia Gârbea, Ștefan Borbely, Irina Petraș, Daniel Vighi, Costi Rogozanu, Dan Perjovschi și multe-multe altele.

Biroul de presă