Abia reîntorși de la Festivalul Internațional de Teatru „Povești“ Alba Iulia și de la Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver“ Galați, actorii Teatrului pentru copii și tineret Colibri pregătesc povești pentru Craiova, Slatina, Caracal și Brașov.

 

Vineri, 26 mai, poposesc la Slatina, la invitația Clubului Rotary Slatina, cu care Teatrul Colibri colaborează de peste 20 de ani. La Casa de Cultură din Slatina, la orele 10:00 și 12:00, copiii se vor bucura de spectacolul „Ursul păcălit de vulpe“ de Ion Creangă, scenariul, regia şi scenografia Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Marin Fagu, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu; voce: Mugur Prisăcaru.

 

Sâmbătă, 27 mai, avem bucuria de a participa la Festivalul de Teatru „Ștefan Iordache“ din Caracal, invitați de Mişcarea de Rezistenţă și Asociaţia Culturală „Arhetipuri: Datini, Muzică, Rost“, cu spectacolul Povestea celor trei purceluși“, teatru interactiv, vesel și educativ, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță, desen afiș Ioana și Andrei Popescu.

 

Tot sâmbătă, 27 mai, de data aceasta la Craiova, la ora 18:00 este programat spectacolul „Cântăreții din Bremen“, dramatizare de Patrel Berceanu după Fraţii Grimm, regia Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru, scenografia Mirela Tofan Dore, coregrafia Lelia Vais, cu actorii: Daniel Mirea, Marin Fagu, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Alla Cebotari; voci: Mircea Surdu, Mugur Prisăcaru.

 

Duminică, 28 mai, la ora 11:00 ne bucurăm de spectacolul „Crăiasa Zăpezii“, adaptare după H.Ch. Andersen, regia Laurențiu Tudor, cu actorii: Alis Ianoș și Cosmin Dolea, voice over: Ionica Dobrescu, Geo Dinescu, video mapping: Marin Fagu. Spectacolul se adresează unui public de peste 5 ani.

Luni, 29 mai, onorăm invitația Teatrului pentru Copii „Arlechino“ Brașov și participăm la  Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „ׅARLECHINO – Caravana poveștilor“ – ediția a VIII-a cu spectacolul „Pic“, de Ana Cucu Popescu și Delia Gavlițchi, regia Delia Gavlițchi, scenografia Tünde Tomos, muzica Claudiu Fălămaș, coregrafia Cătălin Filip, cu actorii: Oana Stancu, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Adriana Ioncu, Robert Iovan, Marin Fagu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari.

Tot aici va fi vernisată și expoziția de scenografie „Cristina Pepino – PROVOCĂRI“, prezentată deja la Craiova, Alba Iulia și Galați.

 

Biletele pentru spectacolele de la sediu se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.