Povești pe scenă, în week-end, la Teatrul Colibri

136

 

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova mediază în acest week-end întâlniri cu păpuși și personaje dragi, pe care le vom descoperi în spectacolele „Prietenii Motanului Încălțat“ și „Frumoasa din pădurea adormită“ grație actorilor Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu, Iulia Cârstea, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Marin Fagu, Cosmin Dolea.

 

Sâmbătă, 01 aprilie 2023, la ora 18:00 este programat spectacolul „Prietenii Motanului Încălțat“, scenariul și regia Iulia Cârstea, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia este semnată Eugenia Tărășescu – Jianu.

Spectacolul ne dezvăluie isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, care și-a propus să cucerească publicul de la oraș.

 

Duminică, 02 aprilie 2023, la ora 11:00 intră în scenă „Frumoasa din pădurea adormită“, într-o comedie muzicală pentru copii, scenariul și regia Cristian Pepino, scenografia Vlad Tănase, muzica Dan Bălan, cu actorii: Oana Stancu, Iulia Cârstea, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Alis Ianoş, Adriana Ioncu, Daniel Mirea, Marin Fagu, Emanuel Popescu, Cosmin Dolea; voci: Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru. „Este o nouă versiune a poveștii, o versiune veselă, cu actori și păpuși și o muzică încântătoare“. (Cristian Pepino, regizor)

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

 

După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.