Polițiștilor locali cine ar trebui să le dea amendă când parchează anapoda?

0

pol localaStrada M. Kogălniceanu, Craiova, în anul 2016 a fost asfaltată și, pentru că în zona de centru au fost închise mai multe străduțe, odată cu inaugurarea Centrului Vechi, pentru fluidizarea traficului, au fost montați și piloni, pentru ca șoferii să nu mai parcheze pe trotuare.

O perioadă soluția a funcționat pentru șoferii obișnuiți, dar niciodată pentru taximetriști. Odată ce ridicarea mașinilor a devenit ilegală, obiceiul a revenit și la ceilalți conducători auto, și de la intrarea pe M. Kogalniceanu până la Restaurant Craiova este o harababură, autoturismele fiind parcate de o parte și cealaltă a străzii.

Puțin mai jos, de la Finanțe până la fostul New York, nebunia este cauzată de parcările total anapoda și ilegale ale taximetriștilor.

De ceva vreme, ridicarea mașinilor este iarăși legală, dar cu îndeplinirea anumitor condiții, însă autoritățile încă nu au rezolvat această problemă, însă Poliția Locală poate aplica amenzi pentru cei care încurcă circulația și parchează ilegal. Greu de crezut că aceștia vor proceda în consecință, pentru că de încurcat circulația o fac și ei.  Polițiștilor locali cine ar trebui să le dea amendă, cei de la Poliția Rutieră?

Să nu uităm că în Craiova a fost construită o parcare care ar fi trebuit să lase Centru Craiovei să mai respire, dar oamenii preferă în continuare să parcheze pe domeniul public.