Polițiștii rutieri acționează non stop pentru prevenirea evenimentelor rutiere

0
264
politia-rutieraMarți, 11.10.2016, efective din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.
Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, astfel că, în doar câteva ore, au fost constatate și aplicate 96 sancțiuni contravenționale de peste 22.000 lei, dintre acestea 28 fiind pentru neacordare prioritate pietoni.
De asemenea, polițiștii craioveni au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 30 permise de conducere.
În cadrul acțiunii a fost depistată P.ADINA, 39 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe str. Calea București, iar la intersecţia cu str. Tehnicii, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa strada pe  marcajul pietonal. Craioveanca a fost sancționată contravenţional cu amendă, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe o perioada de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.