Polițiștii doljeni continuă capturile de țigări de contrabandă

0
313
tigari bailesti 1Marți dimineață, 19 septembrie a.c.,  poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au desfăşurat o acţiune în urma căreia l-au identificat pe strada Mărăşeşti, din localitate, pe T. LUCIAN, de 49 ani, din  Băileşti, județul Dolj, în timp ce oferea spre comercializare un pachet de ţigarete, fără ca acesta să aibă aplicat timbru fiscal.
Fiind continuate verificările, polițiștii doljeni au stabilit că acesta mai deţinea asupra sa încă 17 pachete de țigări de diferite mărci, nici aceste pachete neavând aplicate timbre cu marcaj fiscal.
În aceeași zi, polițiștii doljeni au efectuat un control la punctul de lucru aparținând unei societăți comerciale, cu sediul tot în Băilești,  județul Dolj, iar lângă uşa de acces a fost găsită o cutie de carton ce conţinea 158 pachete de ţigarete, ce nu prezentau timbru fiscal, cu privire la care numitul L. ION, de 73 ani, din municipiul Băileşti, propietarul imobilului, a declarat că ţigările îi aparţin şi sunt pentru consum propriu.       
       
Cele 176 de pachete au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate lucrătorilor din cadrul Direcției Vamale.
 
      În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, conform prevederilor Legii nr. 86/2006, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluţie legală  prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.