Polițiștii doljeni campioni la volei

834

politisti voleiÎn perioada 21 – 27 iunie a.c., la Drobeta Turnu Severin s-a desfăşurat campionatul de volei al Ministerului Afacerilor Interne 2015, la care s-au înscris şi au participat mai multe de echipe din toată ţara, reprezentând toate armele ministerului, printre care poliţie, jandarmi, pompieri.

Echipa poliţiei doljene a fost coordonată şi antrenată de scms. Bărbulescu Marius – Gheorghe, din echipă făcând parte poliţişti de la diferite structuri ale inspectoratului: insp.pr. Dobra Cătălin Mihai – căpitanul echipei, cms. Sfetcu Lucian – Ciprian, insp. Dindirică Laurenţiu – Ştefan, ag.sef.adj. Măceşanu Elvis – Daniel, ag.sef Argetoianu Gheorghiţă – Alexandru, ag.pr. Constantin Alin – Gabriel, ag.pr. Iova Valentin, ag.pr. Pătroi Adrian – Ştefan. De asemenea, din echipă a făcut parte şi plt.maj Prodana Mihăiţă Gigi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Anul acesta echipa poliţiei doljene este la a doua participare şi deja a ajuns şi a jucat finala cu o echipă foarte buna, campioana ultimilor ani, în care joacă patru fosti mari voleibalisti ai Romaniei.

Echipa care a ocupat locul I este cea a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, urmată pe locul doi de echipa Poliţiei Doljene, iar pe locul trei s-a clasat cea a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ care a învins în finala mică pe Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj.

Felicităm membrii echipei de volei şi le urăm multă baftă în continuare, cu speranţa ca pe viitor să aducă multe premii şi să completeze palmaresul inspectoratului.