Polițiștii doljeni au lăsat 24 de șoferi fără permise

0
478
strada asfaltataÎn data de 06.09.2016, efective din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acțiune, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi în traversarea străzii regulamentar.
Polițiștii rutieri au constatat în doar câteva ore 55 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 10.500 lei, dintre acestea 23 fiind aplicate șoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.
 De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile 24 permise.
 
Exemplu: Un craiovean de 30 ani a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism, pe bld. Dacia din Craiova, şi ajuns la  o trecere de pieoni nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care traversau strada pe marcajul pietonal. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul în vederea suspendării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.