Polițiștii craioveni în mijlocul copiilor

0
257
20170216_113828Astăzi, 16 februarie a.c., polițiștii de proximitate din cadrul Secției 1 Poliție au desfășurat o activitate informativ – preventivă, în cadrul unui program de asigurare a climatului de siguranţă publică în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru pregătirea antivictimală a elevilor din cadrul instituţiilor de învăţământ, totodată urmărindu-se menţinerea unor condiţii de normalitate civică.
Polițiștii craioveni, în baza parteneriatului educaţional încheiat cu Grădiniţa Traian Demetrescu – „CĂSUŢA CU PITICI şi IEDERA”, au participat la o întâlnire cu preşcolarii de la aceste două grădinițe.
La aceasta activitate au participat cadrele didactice şi peste 60 preşcolari, fiind prezentată tema ,,Capcanele Străzii!”, dar şi regulile de circulaţie ce trebuie respectate în momentul în care ne angajăm în traversarea străzii.
Pentru modul de implicare și pentru răspunsurile date, preșcolarii au primit diplome și ne-au promis că pe viitor vor respecta regulile de circulație, totodată fiind mesagerii noștri printre prietenii lor de joacă, astfel mesajele și recomandările polițiștilor urmând a ajunge la cât mai mulți preșcolari.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.