Polițiștii craioveni continuă acțiunile pentru combaterea evaziunii fiscale

0
257
politia craiova (1)Marți, 04.07.2017, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Dolj au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de evaziune fiscală și contrabandei cu alcool și produse din alcool.
Oamenii legii au efectuat mai multe controale și verificări la diverse localuri de alimentație publică din municipiul Craiova și comuna Mischii, județul Dolj.
Ca urmare a abaterilor constatate, în urma controalelor efectuate la 15 societăți comeriale, au fost aplicate 6 sacțiuni contravenționale de peste 58.000 lei, valoarea mărfurilor confiscate ridicându-se la 5.600 lei ( reprezentând contravaloarea a 255 litri băuturi alcoolice: respectiv bere, vin și băuturi spirtoase).
Exemplu:
               La punctul de lucru al unei societăți comerciale din Mischii, Dolj s-a constatat că există la comercializare 150 sticle diverse băuturi alcoolice, pentru care nu s-au prezentat documente legale de proveniență.  Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă de 20.000 lei conform Legii nr.12/1990 și s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a cantității de băuturi alcoolice.         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.