Polițiștii craioveni au reținut doi craioveni bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat

575
politie catusePrin extinderea cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 5 Poliție într-o cauză penală privind sustragerea mai multor butelii de gaz, în cursul zilei de ieri, au fost identificați și conduși pentur audieri B.FĂGUȚ, 26 de ani și S.DANIEL, 53 de ani, ambii din municipiul Craiova.
Din investigațiile polițiștilor craioveni a rezultat faptul că, la data de 13 martie a.c., cei doi craioveni au pătruns ilegal în depozitul unei societăți comerciale și au sustras nu mai puțin de 16 butelii în valoare de aproximativ 22.000 lei.
Polițiștii au reușit recuperarea unei proporții de 80 % din prejudiciu, o parte dintre buteliile sustrase de suspecți fiind restituite societății comerciale păgubite.
În baza probatoriului administrat de polițiștii craioveni, în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei doi și luarea măsura reținerii pe bază de ordonanță.
B.FĂGUȚ și S.DANIEL au fost introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.