PNL-iştii țin cu dinții de scaunele din CJ Dolj. Prioteasa: Nu putem să le rugăm pe colegele noastre să se ridice

0
210

liberalii si scauneleConsilierii județeni ai PNL Dolj au început prima ședință a Consiliului Județean cu o mare nemulțumire, locurile pe scaune „deținute de 20 de ani” au fost luate de reprezentanții PSD, care au obținut anul acesta mai multe scaune la masă.

„Noi am stat aici de 20 de ani și ni se pare normal să rămână locurile la fel. Nu vom permite continuarea şedinței”, a strigat în CJ Nicolae Giugea.

Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, le-a dat liberalilor o lecție de eleganță și de bun simț, nu că ar fi prima, spunându-le că problema va fi rezolvată pe viitor, în această ședință nefiind elegant să le roage pe doamne să se ridice.

„Eu am avut un respect deosebit pentru PNL și sunt surprins de încrâncenarea cu care tratați acest lucru. Consider că să stăm cu 5 locuri mai încolo este un element minor. Înțelegem că acesta este rolul opoziției dar acum nu putem să le rugăm pe colegele noastre să se ridice.

Vom lua act de cerințele dumneavoastră şi vom rezolva acest lucru dar acum ar trebui să mergem mai departe” a precizat Ion Prioteasa.

Prefectul de Dolj, Sorin Răducanu a deschis şedința CJ constatând prezența a cel puțin o treime din consilieri.

PNL-işti au jurat că nu se lasă şi că la şedințele viitoare vor sta pe holul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.