Plenul Senatului va vota miercuri cererile DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive cu privire la Dan Șova și Darius Vâlcov

416
foto: mondonews.ro
foto: mondonews.ro
foto: mondonews.ro

Plenul Senatului urmează să dezbată și să voteze miercuri rapoartele Comisiei juridice pe cererile DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive cu privire la senatorii Dan Șova și Darius Vâlcov, a anunțat luni președintele Comisiei juridice a Senatului, Cătălin Boboc.

„Raportul (n.r. — pentru senatorul Șova) este gata conform termenului pe care ni l-a stabilit Biroul permanent săptămâna trecută. El a fost semnat și de mine. A apărut o singură problemă, doamna secretar al Comisiei (n.r.—Doina Federovici) probabil că nu a venit la timp ca să îl semneze.

El este depus (n.r.—la Biroul permanent). A și hotărât Biroul permanent să le introducă (n.r. — rapoartele) miercuri, pe amândouă, pentru a nu strica o zi de plen doar cu această procedură, care știți că durează foarte mult. Urmează să le introducă pe amândouă, și pe cel în cazul senatorului Vâlcov, pe ordinea de zi a plenului Senatului de miercuri”, a declarat Boboc.