Peste 400.000 de țigarete indisponibilizate de polițiștii doljeni

0
367
Picture3Poliţiştii de la transporturi din Dolj şi Olt au ridicat în vederea continuării cercetărilor, în urma a șapte percheziţii efectuate în această dimineaţă, peste 20.000 pachete de ţigări netimbrate, peste 23.000 de lei şi 1.000 de euro.
 
La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova şi Biroul Judeţean Poliţie Transporturi Olt au efectuat 7 percheziţii domicilare la persoane bănuite de deţinere şi comerţ ilegal cu ţigarete.
 
Percheziţiile au avut loc în municipiul Craiova, judeţul Dolj şi în mai multe localităţi din judeţul Olt.
 
În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 20.434 de pachete de țigarete, diferite mărci, fără a avea aplicat timbru de marcaj fiscal și 23.174 de lei, respectiv 1.000 de euro.
 
Oamenii legii au condus la unităţile de poliţie, pentru investigaţii şi audieri, patru bărbaţi, din Dolj şi Olt, cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani.
 
În baza probatoriului administrat, față de doi bărbați a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraților, cu propunere arestare preventivă.
 
Acțiunea din această dimineaţă s-a desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale Dolj şi Olt.
 
Percheziţiile fac parte din seria activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, necesare soluționării unui dosar penal înregistrat la Biroul Judeţean Poliţie Transporturi Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.