Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală și comercializarea de bunuri și servicii la prețuri supraevaluate

0
445

descinderiLa această oră, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, polițiștii efectuează 12 percheziții, în 4 județe, la persoane bănuite de evaziune fiscală și comercializarea de bunuri și servicii la prețuri supraevaluate.  

La data de 1 iulie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliției Române, polițiștii din Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş efectuează 12 percheziții, în cele 4 județe, la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul achizițiilor publice, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Sunt vizate 12 societăţi comerciale care, în perioada 2010 – 2013, ar fi vândut unei instituții din Dolj, la preţuri supraevaluate, bunuri şi servicii.

De asemenea, din cercetări a reieșit că reprezentanții societăţilor implicate în tranzacţiile comerciale ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni fictive, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul statului.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.