“Pe aripile speranței” de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

0
647

afis Pe aripile speranteiDupă succesul realizat cu evenimentul “Talentul nu aredizabilități”, Carmen Vasilescu reușește să ne surprindă din nou cu un spectacol inedit.

 

Pe 3 decembrie, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, tânăra ambițioasă dorește să dovedească încă o dată faptul că dizabilitatea nu te împiedică să speri, să trăiești, să iubesti și să îndrăznești să crezi în visele tale.

 

Așadar, sâmbătă, începând cu orele 17.00, “Pe aripile speranței” marchează turneul de promovare a cărții “Vocea pacientului”, în care veți putea regăsi câteva povești de viață uimitoare ce, cu siguranță, te vor pune pe gânduri, iar la finalul lecturării o să te întrebi: “Oare eu aș fi reușit?”.

 

Bucuria unui scriitor are două etape, cea în care scrie o carte și cea în care cartea ajunge în mâinile cititorului. Pentru Daniel nu a fost suficient și de aici a plecat implicarea sa în anumite proiecte caritabile, fapt ce îi dăruiește o fericire ce nu cunoaște limite.

 

“Sunt sigur că atunci când auzi de boli rare te gândești la oameni puțini. Să știi că doar boala este rară, iar oamenii afectați de ea sunt mulți, pe zi ce trece mai mulți, poate acum, când citești cineva se naște având o boală rară, atât de mulți sunt”, spune Țole Daniel, autorul frumoasei cărți,“Vocea pacientului”.

 

Ajutându-i pe ei te ajuți și pe tine. Care este mulțumirea ta la sfârșitul zilei, dacă implicarea ta se rezumă la a privi și nimic mai mult? Așadar, credem că schimbarea noastră este șansa lor la o viață normală!

 

“De când mi-a povestit Daniel despre această carte mi s-a părut o idee minunată. Multe persoane mi-au spus de-a lungul timpului să scriu o carte despre mine, o autobiografie, însă probabil nu eram pregătită. Întotdeauna mi-am dorit ca fiecare clipă și fiecare gest pe care-l fac să conteze, așa că nu am stat pe gânduri am răspuns afirmativ minunatei idei a lui Daniel, aceea de a pune pe hârtie stilul meu de viață. Sper din suflet să înțelegeți ce contează cu adevărat în viață și să vă bucurați de tot ce vă înconjoară. Enjoy your life!”, a spus plină de entuziasm și optimism Carmen Vasilescu.

 

Să fii bolnav nu este o rușine, rușine este să-l condamni pe cel bolnav.

 

Prin această carte “Vocea pacientului” poți susține:

– Asociația SanLife pentru achiziționarea unui aparat ce depistează infecția HIV, Leucemia în stadiile incipiente și numără celulele CD4 pentru pacienții deja seropozitivi;

 

– Asociația Werdnig Hoffman pentru realizarea taberelor de vară pentru tinerii cu dizabilități din România și construirea unei locații adaptată nevoilor lor „Tabăra prieteniei”.

 

Acest proiect caritabil se va desfășura în mai multe orașe din țară.

 

Poți face parte din aceste proiecte de suflet achiziționând această carte!

Implică-te, arată că îți pasă de semenii tăi, fii omul de care o lume întreagă are nevoie!

 

Și pentru că persoanele cu dizabilități nu doresc să fie tratați cu milă și tristețe de către cei din jurul lor, Carmen va face ca acest moment să fie o sărbătoare, așadar, pe lângă lansarea de carte, aceasta aduce multă veselie și bucurie cum nu se putea mai frumos, prin muzică. FeedBack Band, Theea Sarah, Delia Popescu, Arlette Martha și trupa de dans Freaks i se vor alătura încercând să creeze o atmosferă de neuitat, cei prezenți reușind astfel să rămână cu o amintire frumoasă și o atitudine pozitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.