Organizația PSD Dolj, mesaj de susținere pentru Guvernul Grindeanu

454

FB_IMG_1483086911688Așa cum Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a exprimat prin vot, în unanimitate, pentru susţinerea Guvernul Grindeanu, în urma adoptării de către Executiv a OUG privind modificările cerute de Curtea Constituțională, PSD Dolj transmite prim-ministrului Sorin Grindeanu că organizația îl sprijină necondiționat în aplicarea măsurilor din programul de guvernare. Conform normelor constituționale guvernul este chemat să slujească interesul cetățenilor și să aplice măsuri care duc la o viață mai bună pentru toți cetățenii.

După consultarea aleșilor locali ai partidului – parlamentari, primari, consilieri județeni sau locali, PSD Dolj poate spune că sprijinul pentru guvernul legitimat de votul românilor din decembrie este unul unanim. Aleșii social-democrați, dar și membrii și simpatizanții partidului își doresc ca acest guvern să fie lăsat să guverneze pentru a implementa măsurile asumate.

În mai puțin de o lună Guvernul a pus în aplicare măsuri care vor îmbunătăți viața românilor. Salariații, pensionarii, studenții și firmele sunt beneficiarii direcți ai măsurilor votate și, unele dintre ele, deja implementate. Alături de acestea, alte decizii au fost asumate pentru respectarea și punerea în acord cu legislația națională a deciziilor Curții Constituționale.

De asemenea, PSD Dolj sprijină angajamentele Guvernului pe drumul pentru combaterea corupției. Totul pentru un stat de drept puternic.

Împreună, îndrăznim să credem în România!