Opt din cei 12 căței prezenți la Târgul de adopții canine și-au găsit stăpâni

525

Opt din cei 12 căței fără stăpân promovați la cea de-a doua ediție a Târgului de adopții canine „Adoptă un prieten, salvează o viață”, desfășurat în parcul Nicolae Romanescu, au plecat ieri la noile lor căsuțe direct de la eveniment. Cățeii, care sunt sterilizați, vaccinați, microcipați și deparazitați au primit cadou lese și câte un săculeț de hrană uscată.

Cei patru căței care s-au întors ieri în Adăpostul canin vor fi în continuare promovați pentru a-și găsi, la rândul lor, familii. Fotografiile și descrierile lor au fost postate pe pagina de Facebook a SC Salubritate Craiova SRL iar doritorii au posibilitatea de a transmite mesaje private în care să indice cățelul pe care și-l doresc. Adopția este în întregime gratuită.

Reamintim iubitorilor de animale care doresc un cățel fără stăpân că au posibilitatea de adopta unul din Adăpostul canin Breasta, situat la ieșirea din Craiova spre comuna Breasta, pe dreapta, înainte de pod. Programul Adăpostului canin Breasta este de luni până vineri între orele 10.00 și 14.30, iar sâmbăta, duminica și în sărbătorile legale pot veni în stabiliment între orele 11.00 și 13.00.