OPSD Dolj și-a ales conducerea pentru următorii ani

435

2Astăzi, 5 septembrie 2015, la Opera Română Craiova, în prezența președintelui PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, și a membrilor BPJ a avut loc Conferința Organizației Județene Dolj a Pensionarilor Social Democrați.

Cei 179 de pensionari social democrați doljeni, după ce și-au prezentat raportul de activitate și agenda de evenimente, și-au ales conducerea pentru următorii patru ani.

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, le-a mulțumit seniorilor pesediști pentru susținerea, activitate și votul acordat și i-a rugat să fie în continuare la fel de activi, ținând cont că anul 2016 este unul electoral, cu două rânduri de alegeri.

”Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi, pentru că vă implicați și votați Partidul Social Democrat. Anul viitor este unul extrem de important din punct de vedere politic, ținând cont că avem două rânduri de alegeri, locale și parlamentare. Aș dori ca pe lista de consilieri locali, în fiecare localitate, acolo unde se poate, să avem pe locurile eligibile un pensionar, un tânăr, o femeie, pentru că PSD nu este doar partidul pensionarilor sau al tinerilor, ci este partidul tuturor generațiilor. Vă rog să mergeți fiecare în localitățile dumneavoastră și să vorbiți despre realizările Guvernului PSD, pentru că avem cu ce ne lăuda. Am luat măsuri economice, sociale, am reparat unde alții au stricat, am pus unde alții au tăiat și am dus economia României de la criză pe plus. Vă mulțumesc încă odată și de câte ori veți avea nevoie de sprijinul meu și al colegilor mei vă vom fi alături”, a spus președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Președintele PSD Craiova, primarul Lia Olguța Vasilescu, le-a transmis pesediștilor pensionari că deși PSD stă bine în sondaje, militanți și membrii de partid nu trebuie să renunțe la munca politică, pentru că județul Dolj trebuie să suplinească și voturile din alte județe.

”Nu trebuie să renunțăm la munca politică, chiar dacă stăm foarte bine în sondaje. Avem nevoie de cât mai mulți parlamentari și votul nostru trebuie să suplinească pe cel din alte județe. Trebuie să muncim mai mult pentru că avem pentru ce. Cei care sunteţi din Craiova știți că în această perioadă guvernul PSD ne-a ajutat cu investiții cât în ultimii 25 de ani la un loc. Dacă până acum nimeni nu și-a îndreptat atenția către Oltenia, acest guvern a făcut-o, de aceea vă rog să ne susțineți în continuare, așa cum și noi vom fi alături de dumneavoastră de câte ori veți avea nevoie de noi”, a declarat președintele PSD Craiova, primarul Lia Olguța Vasilescu.

Cu unanimitate de voturi, delegații l-au reales în funcția de președinte pe Nicolae Vrapcea.

Biroul de presă al PSD Dolj