Olguța Vasilescu: PSD-UNPR a obținut 19 mandate din 27. Mulțumesc, Craiova! Voi face tot posibilul sa nu te dezamăgesc!

0
314

13349141_10209474993617193_944954781_n”Poate e prea devreme pentru competitorii mei sa caute explicații logice pentru votul de ieri al craiovenilor, care a făcut sa iau cu mai mult de 1000 de voturi fata de acum 4 ani, când am candidat pentru alianța USL. Deocamdată, ma bucur de prima zi în care nu mai sunt împroșcată cu mizerie pe paginile lor de facebook, de ei sau de simpatizanții lor.

Am încercat, în această campanie, sa arat ce am făcut eu pana acum sau proiectele începute în primul mandat. Am evitat polemicile și mai ales sa stau la masa, fie și într-un studio tv, cu cei care au stat în spatele delatorilor de la DNA, doar pentru a-și vedea visul de a fi primari.

I-am lăsat singuri în teren, sa explice unde am greșit eu și de ce ar fi ei mai buni. Nu am văzut decât jigniri, ochi bulbucați de grija Craiovei care va avea un primar arestat pentru corupția care înseamnă vina de a fi văruit niște blocuri pentru ca sa fie orașul mai frumos, povesti despre cum va face viitorul primar Jiul tărâm de basm, deși Jiul nu trece prin Craiova, despre cum altul vrea sa construiască spital, când spitalul e pe jumătate construit și am plictisit deja postând poze cu acesta, despre cum cheltuim tot bugetul de dezvoltare al orasului pe următorii 8 ani pentru centrale termice, despre cum nu e apa în periferii, deși nu mai exista cartier fără apa etc.

Am marșat pe inteligenta craiovenilor și mi-am spus ca nici nu m-am născut și nici nu o sa mor primar, ca dacă votul ma va trimite acasă, asta o sa fac și nu e un capăt de tara, și m-am gândit ca, mai mult decât am făcut, cu legislația din administrație asa cum este, nu puteam sa fac, iar dacă nu e de ajuns, poate veni altul sa incerce!

Nu m-am bucurat și nu am sărbătorit noul mandat pentru ca știu ca va urma o perioada grea, în vremuri tulburi. Dar sunt miscata de faptul ca electoratul craiovean a înțeles din campanie un lucru important: ca nu pot face echipa cu adversarii mei și ca, dacă îmi da mandatul sa continui sa lucrez pentru el, am nevoie de majoritate in Consiliul Local. Și PSD-UNPR a obținut 19 mandate din 27. Deci peste doua treimi.

Mulțumesc, Craiova! Voi face tot posibilul sa nu te dezamăgesc!”, a postat primarul Craiovei, reales, Lia Olguța Vasilescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.