Olguța Vasilescu: Construcția stadionului va fi finalizata la sfârșitul anului, suprafața de joc în februarie – martie 2017

0
327

stadion”Stadionul de fotbal, astăzi. Asa cum am anunțat, construcția va fi finalizata la sfârșitul anului, iar suprafața de joc va fi gata în februarie – martie 2017, când va fi făcută și receptia.

Nu este nimic schimbat fata de ceea ce am anuntat deja. Nu se poate pune gazonul mai repede, având în vedere ca macaralele nu pot fi scoase din mijlocul construcției pana la finalizarea ei. A început montarea tribunelor și a fermelor exterioare.

Firma a lucrat extraordinar de repede, mai repede decât orice firma care a lucrat pana acum în Craiova și nu ne-a făcut surpriza neplăcută de a avea un stadion după 17 ani de la începerea lucrărilor, asa cum s-a întâmplat cu Polivalenta.

Cei care se jurau acum 3 ani ca mințim și eu și Ponta și Dragnea, și ca nu va fi construit niciun stadion în Craiova, acum spera sa nu se termine lucrarea la timp, ca sa poată scrie măcar ca s-a întârziat, de parca ar conta reputația mea și nu ceea ce rămâne orașului… Restul e can-can!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.