Olguța Vasilescu: Am auzit replica lui Klaus Johannis. Mi se pare că eu vorbesc de mere iar dumnealui de pere

0
365
foto: Bogdan Dănescu
foto: Bogdan Dănescu
foto: Bogdan Dănescu

După ce a aflat că DNA a trimis dosarul care o privește în instanță, Lia Olguța Vasilescu a declarant la o televiziune națională că procurorii i-au cerut să facă denunț împotriva primarilor din alte orașe care au procedat la fel la zugrăvirea unor fațade.

Printre aceștia se află și președintele României Klaus Iohannis. Iohannis a zugrăvit fațadele din Sibiu cu ajutorul unui ONG.

Conform declarației Liei Olguța Vasilescu, procurorii DNA i-au cerut să îl denunțe pentru acest lucru pe Klaus Iohannis. Aceasta a refuzat. Este normal, pentru că fapta nu este una de natură penală.

Președintele a dat un răspuns la mișto, în care spune că Lia Olguța Vasilescu spune povești, că nu îl știe decât de la televizor, bla, bla, bla.

Lia Olguța Vasilescu spune ceva, neamțul mutălău înțelege altceva. Greu, foarte greu, dar cererea procurorilor nu era una întâmplătoare și ar trebui să îl pună pe gânduri.

”Am auzit și replica lui Klaus Johannis. Mi se pare că eu vorbesc de mere, iar dumnealui de pere. Eu nu am spus că îl cunosc pe Klaus Johannis. Eu am spus că un procuror mi-a cerut să fac un denunț, dacă vreau, contra lui, având în vedere spețele similare din cele două dosare. Și am refuzat. Suficient de clar?”, a declarant Lia Olguța Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.