Oferta WOW la cel mai cunoscut loc de joaca, “Corabia lui Barba Deasa”, 5 lei/5 ore de joaca

1096

Locul de joaca preferat al copiilor din Craiova, Corabia lui Barba Deasa, lanseaza incepand de astazi, 1 iulie 2019, un super proiect. Este vorba despre programul de vara de joaca. Acesta se desfasoara in intervalul orar 17.00 – 22.00, de luni pana vineri, pretul pentru accesul unui copil fiind de doar 5 lei. Scopul acestui proiect este de a oferi o alternativa de distractie pentru cei mici, pe perioada vacantei de vara.

Pentru doar 5 lei/zi copii se pot juca atat timp cat doresc, in intervalul de timp 17.00 – 22.00.

Capitanul Barba Deasa si matelorii sai au declarat ca ii asteapta pe copii in numar cat mai mare pentru a se distra impreuna.

“Numartul maxim de copii este de 28, tocmai pentru a le oferi celor mici liberattea de a se juca in voie. Suma pe care trebuie sa o plateasca este de doat 5 lei pentru ca noi ne dorim ca se oferim celor mici oportunitatea de a socializa si a se distra impreuna cu alti copii dar si cu noi”, a mentionat Capitanul Barba Deasa.

Cei care doresc sa isi rezerve un loc o pot face la numarul de telefon: 0768221221.

Locatia Corabiei lui Barba Deasa este Craiova, strada Dezrobirii nr. 72.

Pentru a stii toate megaevenimentele organizate de catre Capitan si matelorii lui, puteti urmarii pagina de Facebook: https://www.facebook.com/piratulbarbadeasa/