O tânără din Craiova încearcă, cu disperare, să-și salveze tatăl

526

bilet de iesireStrigăt de disperare: “Ajutaţi-mă să mi salvez tatăl” O tânără din Craiova încearcă, cu disperare, să-și salveze tatăl, care a fost diagnosticat cu o afecțiune rară: Sinuzită cronică fungică cu Zygomicetes. Acești fungi declanșează o boală cu un parcurs brusc și exterm de agresiv. În cazul tatălui Laurei, se apropie deja de creier.

Tatal ei se afla in stare grava la spital si are nevoie de un tratament costisitor in valoare de 45.930 euro. Orice donatie, oricat de mica, conteaza! Cont: RO28INGB0000999901900928 Titular cont: Dumitrescu Laura.

“Revin cu ultimul meu strigăt de ajutor deoarece sunt disperată! Update 25.07.2015 după ultimele analize, trebuie mărită doză de AMBISOME 50mg de la 250 mg /zi la 500 mg/zi. A reacţionat pozitiv la acest tratament…vă rog în continuare să mă ajutaţi pentru că din păcate costurile s-au mărit…aproximativ 90000 euro.Am să revin şi cu tratamentul scris de doctor. Din păcate Fungizon nu este o soluţie în acest moment deoarece nu poate fi administrat în doza atât de mare, doza necesară ca tatăl meu să lupte cu micoza După cum am postat ieri, tatăl meu este într-o stare foarte peoasta de sănătate şi numai cele două medicamente îl pot salva Ambisome 50mg şi Fungizon.

Ieri cu ajutorul lui Dumnezeu am dat peste nişte oameni minunaţi care mi-au găsit medicamentul în Auatria şi azi i-am făcut prima perfuzi şi a reacţionat pozitiv. Problema este una de tip financiară foarte gravă,deoarece el are nevoie de 250mg Ambisome zilnic, ceea ce înseamnă 45930 euro total, adică 1267 de euro în fiecare zi. Am făcut tot ce am putut să îi cumpăr câteva zile din viaţa însă nu mai am putere şi nu mai ştiu în ce direcţie să o apuc.

Tratamentul de 60 de zile costa 45930 de euro Diagnosticul este MURCOMICOZA ZYGOMICETES Acesta este contul meu Este ultima mea şansă şi apelez la umanitatea fiecărui om Am ataşat şi poze cu toate rezultatele şi o reţetă pe 10 zile pentru Ambisome. Reţetă nu îmi foloseşte în România deoarece nu există aceste medicamente, iar în afară gramitelor trebuie electronică. Orice sumă este un pas că tatăl meu să prindă următoarea zi să se facă bine.

RO28INGB0000999901900928 BIC INGBROBU Nume: Dumitrescu Laura – Cristina Str. Împăratul Traian, bl P4, sc1, ap 3, Dolj, Craiova Cod poştal 200726”, este strigătul de disperare al unei fete care încearcă să îşi salveze tatăl

sursa: jurnalulolteniei.ro