Nu ratați „Balul Zâmbetelor”, o șansă la terapie pentru copiii cu autism!

364

balul zambetelorAsociația „Viață în fiecare zâmbet” și Asociația „Tedy Bear” vă invită, joi, 30 aprilie 2015, să luați parte la Balul Zâmbetelor”, eveniment caritabil care se va desfășura la restaurantul „Hanul Craiovița”.

„Balul Zâmbetelor” își propune să sprijine familiile în care trăiesc copii diagnosticați cu tulburări de spectru autist și care beneficiază de serviciile Centrului pentru Recuperare a Copilului cu Autism „Tedy Bear”, prin strângerea de fonduri pentru acoperirea costurilor pe care le presupun terapiile de specialitate, dar și pentru  achiziționarea de echipamente medicale.

Evenimentul caritabil, avându-l ca amfitrion pe actorul și omul de televiziune Bebe Cotimanis, se va bucura de prezența unor invitați de marcă, precum artiștii Vlad Miriță, Bogdan Jianu, concert-maestrul Dan Bozgan, trupa Casual Band și Bogdan Uță.

Pentru stângerea fondurilor necesare, s-au emis invitații cu valoare donată de 100 RON care pot fi achiziționate sunând la numerele de telefon: 0767.302.668, 0761.243.499, 0788.325.208.

Asociația „Viață în fiecare zâmbet”, având ca deviză „Venim în ajutorul celor care au nevoie de motive să zâmbească”, este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 2013, care are ca obiectiv principal implicarea activă în viața socială a comunității locale, desfășurând în acest sens mai multe campanii menite să sprijine persoanelor aflate în dificultate.

Centrul pentru Recuperare a Copilului cu Autism „Tedy Bear” acționează în beneficiul copiilor cu tulburări de dezvoltare (autism, sindrom Down, Asperger, ADHD, ADD, ODD, sindromul RETT, tulburare dezintegrativă de dezvoltare etc), derulând programe de diagnostic şi intervenţie terapeutică individualizată intensivă, utilizând PECS, terapie comportamentală aplicată (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, artterapie, meloterapie, terapie cu ajutorul animalelor.

„Balul Zâmbetelor”, din 30 aprilie 2015, va începe la ora 19, reprezentanții mass-media având rezervate câte două locuri pentru fiecare instituție de presă. Confirmările prezenței se vor face până marți, 28 aprilie 2015, la ora 16.

Vă aștepătăm cu drag!