Nimic nou în dosarul Olguței Vasilescu, dar trebuia plimbată la DNA

0
635

lia olguta vasilescu11Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, candidat pentru încă un mandat, a fost chemată astăzi la DNA, să dea cu subsemnatul.

În dosar nu au fost administrate probe noi, iar asta ne poate ridica un mare semn de întrebare: dacă nu sunt probe noi, de ce a fost chemată?

Se erijează DNA-ul în arbitru în această luptă electorală? Sau este chiar jucător? Oricum ar fi, este evident că lucrurile nu sunt în regulă și mi se pare inadmisibil ca un astfel de eveniment să aibă loc în ultima săptămână dinaintea alegerilor locale.

Pentru ca lucrurile să fie clare Lia Olguța Vasilescu este cercetată în libertate, nu i-a fost îngrădit nici un drept, iar până la proba contrară se bucură de prezumția de nevinovăție și poate candida fără nici o problemă, chiar dacă unii militanți ai unor candidați au încercat să spună minciuni în acest sens, săptămâna care a trecut.

„Consider că am fost chemată aici pentru un dosar de campanie. Am fost chemată la DNA fără să îmi fie prezentate probe noi, ca o prelungire a fostului dosar de spălare de bani. Este ultima săptămână din campania electorală și trebuia să mă plimb și eu pe aici.

Mai este puțin până la alegeri și vom vedea cum acest lucru afectează imaginea mea politică. Daca un primar ar trebui să răspundă penal pentru că a văruit niște fațade vor decide craiovenii pe care îi invit la vot. Acei bani au fost primiți din sponsorizări și nimeni nu a primit nici un beneficiu din partea primăriei. Am făcut o plângere la CSM, dacă nu au probe să mă cheme să le arăt dovezile.

Mi se pare un dosar cusut cu ață albă. Sunt totalmente nevinovată și înțeleg din acest fapt că Olguța Vasilescu nu trebuie să câștige Primăria Craiova, înțeleg din aceste lucruri că PSD nu trebuie să câștige Primăria Craiova”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.