Nici alegerile de la Camera de Comerț și Industrie Dolj nu mai sunt ce au fost

0
537

Altădată, Camera de Comerți și Industrie a Județului Dolj ocupa prima pagină a ziarelor când avea alegeri. Săptămâna aceasta a fost publicată o știre, într-un colț de ziar.

Nimic spectaculos la alegeri, nici un scandal fățiș, nici o susținere forțată a veunui candidat. Organizare de alegeri miercuri, Gabriel Vlăduț candidat, 53 de voturi din 54.

Camera de Comerț și Industrie a Județului Dolj are un nou președinte, după ce avocatul Dragoș Troanță Turculeanu a demisionat, recunoscând că e greu să stabilizezi această instituție, care are datorii foarte mari. De rentabilizare, nici vorbă.

Să nu credem, totuși, că unii nu au ținut morțiș să aibă om în fruntea acestei instituții și nu au tras sforile să se și întâmple. Gabriel Vlăduț are și el susținerea lui din partea unor oameni. Are o funcție din care va pleca, așa cum a venit. Pentru că e greu de crezut că va reuși să facă ceva.

Rămâne totuși întrebarea: de ce și-ar dori un om cu capul pe umeri să preia conducerea unei instituții care este de mult sub linia de plutire?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.