Negoi continuă dezvoltarea. Primarul Lidia Zavelea merge către al treilea mandat

366

Oamenii din Negoi au dezvoltarea și modernizarea asigurate, odată cu un al treilea mandat de primar al Lidiei Zavelea. Edil de 8 ani, care și-a dedicat cunoștințele, timpul și energia creșterii acestei localități, candidatul PSD pentru primăria Negoi le promite oamenilor că lucrurile vor continua pe același făgaș, după câștigarea fotoliului de primar la alegerile de pe 27 septembrie.

Investițiile făcute în ultimii 8 ani în comuna Negoi s-au axat pe tot ceea ce înseamnă domeniile importante pentru cetățeni, fără a face rabat de la calitate și de la implicarea activă a primarului Zavelea și a echipei sale. Fie că vorbim despre investiții în școală, în Căminul cultural, în târgul din comună sau că ne referim la infrastructura de apă și canalizare, la iluminatul public, la achiziția de utilaje sau la programe de integrare socială, Lidia Zavelea a demonstrat că este primarul tuturor, cu bune și cu rele, cum foarte bine spune, și că va continua să rămână așa și în următorii patru ani.

Asfaltare în forță pentru mandatul viitor

„Am câștigat alegerile în anul 2012 datorită dumneavoastră, dragi negoieni. Ați ales să mergem împreună și în 2016, iar acum candidez încă o dată la funcția de primar. Având în vedere vechimea și cunoștințele acumulate de-a lungul anilor în administrația publică, am ales să merg mai departe pentru un al treilea mandat, pentru că numai împreună vom putea să ne continuăm proiectele ce urmează să fie implementate. Știu că nu am mulțumit întotdeauna, dar ușa mea a fost deschisă pentru fiecare dintre dumneavoastră. Votați cu încredere și cu responsabilitate candidatul în care credeți. Cu siguranță, numai împreună vom reuși!”, a declarat Lidia Zavelea.

Aspectul comunei este deosebit de important pentru Lidia Zavelea, astfel că aceasta a gândit deja un proiect de peste 15 milioane de lei pentru asfaltarea drumurilor de interes local în comuna Negoi. În următorul mandat, primarul a anunțat că va reabilita și moderniza dispensarul medical uman, va amenaja aleile pietonale din comuna Negoi, va moderniza școala din satul vechi și va executa lucrări de cadastrare sistematică a imobilelor situate în extravilanul comunei. Pentru a-i primi pe cetățeni în cele mai bune condiții atunci când aceștia vin la primărie să își rezolve problemele, Lidia Zavelea a pus pe hârtie și un proiect de reabilitare termică și modernizare a sediului primăriei. Toate aceste proiecte cumulate se ridică la un cost de peste 18 milioane de lei.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 21200019