Mulțescu despre meciul CSU Craiova – Astra Giurgiu: „Mergem la Giurgiu să ne batem pentru puncte“

635

csuc meciUniversitatea Craiova întâlneşte campioana României, Astra Giurgiu, sâmbătă, de la ora 19, în deplasare. Gheorghe Mulțescu: „Nu va fi un meci ușor la Giurgiu, întâlnim campioana României. Suntem într-o perioadă ascendentă și ne dorim să continuăm pe această pantă. Pregătim jocul pentru a-l câștiga. Până la urmă nici un punct din fieful campioanei nu ne-ar displace, dar noi vom juca la victorie. Îmi doresc ca evoluția din meciul cu Mureșul să se repete, să păstrăm ocaziile de gol, să materializăm mai multe dintre ele. Trebuie să ținem cont că vom avea în față un adversar valoros, rănit în urma înfrângerii de la Copenhaga, așa că sunt toate premisele pentru un meci tare. Firesc că am urmărit meciul din Danemarca, dar nu cred că vor miza pe aceeași tactică, adică să joace cu trei stoperi. Va fi altă așezare, alt sistem, sigur Astra va fi mai ofensivă sâmbătă“.

 

Simon Măzărache: „Mergem la Giurgiu să ne batem pentru puncte. Cu siguranță Astra poate fi învinsă. Toți ne dăruim pentru echipă și acesta va fi atuul nostru. Îmi doresc să marchez, așa cum am făcut-o și cu Târgu Mureș. Să câștigăm cele trei puncte. Golul cu ASA a însemnat mult pentru mine. A fost o descătușare. Îmi cer scuze suporterilor pentru reacția pe care am avut-o după ce am marcat“.

 

Vladimir Screciu: „Am jucat în meciurile test din Austria și îmi doresc să debutez în Liga 1. Sper să o fac cât mai curând, de ce nu în meciul de sâmbătă, cu Astra. Ne-am pregătit bine toți, vrem toate punctele. Formăm un grup unit, ambițios, avem toate șansele să revenim cu puncte din această deplasare“.