Mircea Geoană sau cum mincinosul strigă mincinosul!

443

geoana (foto: emilthor.wordpress.com)Victor Ponta a spus unul dintre motivele pentru care Mircea Geoană s-a supărat pe PSD: nu a vrut să îl numească ministru la MAE. Mircea Geoană, care a spus verzi și uscate în ultima vreme despre foștii colegi, s-a ofuscat rău de tot și l-a făcut pe Ponta mincinos de la obraz. Că vezi Doamne nu își dorea el asta.

El muncește pentru țară și popor și cei 5 milioane de români care l-au votat în 2009. Pentru asta a și acceptat funcția de Înalt reprezentant al Guvernului României, nu ca să își păstreze casa de la RA-APPS.

Afirmația lui Mircea Geoană, vine la numai două zile după ce Ambasada SUA în România, emitea un comunicat de presă în care ne informa că Mircea Geoană a mințit când a spus că a primit verde de la adjunctul secretarului de stat American pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, pentru schimbarea Guvernului Ponta.

O întreagă nebunie și numai pentru că unii vor să își arate mușchii, după ce au fost prinși că făceau negocieri subterane, fără știrea partidului, și au fost dați afară. A punctat bine Victor Ponta când a spus că dacă nu i-ar fi exclus nu ar mai fi criticat partidul nici Geoană și nici Vanghelie, care în CEx-ul cu pricina, înainte să se ajungă la excluderi, au votat cu două mâini rămânerea PSD la guvernare.

Și de ce nu ar fi fost Mircea Geoană exclus? Când armata pesedistă se spetea în campanie electorală, el posta poze pe Facebook cu România frumoasă? În județul Dolj, unde este senator, nu a venit decât o singură data, la o acțiune organizată de PSD Craiova. S-a pozat și a plecat. Nu a călcat în Colegiul senatorial Dăbuleni-Segarcea în campania electorală.

Și dacă tot îl critică el pe Victor Ponta că a pierdut alegerile prezidențiale, poate că ne spune și nouă, celor 5 milioane de votanți, acum, ce căuta el la Sorin Ovidiu Vântu cu patru zile înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2009? Sau rămâne în continuare la secret? Oare Marian Vanghelie știe?