Mircea Geoană, ceasurile de la Vanghelie și DNA

583
foto: academiacatavencu.info
foto: academiacatavencu.info
foto: academiacatavencu.info

În ziua în care Mircea Geoană lansa PSRo la Craiova, scriam un articol în care spuneam că pentru senatorul de Dăbuleni situația nu este una prea roz și că după vizita la DNA acesta nu mai este deloc în apele lui.

Discursul lui Mircea Geoană cu oamenii cinstiți din politică pe care îi vrea alături de el și cu noua clasă politică pe care dorește el să o construiască nu prea mai stă în picioare.

Astăzi, Mircea Geoană s-a prezentat  la DNA. Nu a stat mult, 20 de minute, și a ieşi. Spășit a recunoscut că procurorii au pus sechestru pe ceasurile sale, primite de la Marian Vanghelie.

Conform știripesurse.ro, procurorii au indicii că o parte din mita de aproape 90 de milioane de euro primită de Marian Vanghelie ar fi ajuns la Mircea Geoană, sub formă de ceasuri. Mircea Geoană susţine că nu ştia nimic despre provenienţa banilor din care au fost cumpărate ceasurile. Păi ar fi fost culmea să caute la dinți calul de dar.

AveaMarian Vanghelie un duh, care după ce freca bine lampa edilul din Sectorul 5, făcea să apară ceasuri scumpe. De aceea avea puterea pe care o avea Marian Vanghelie în PSD pe vremea lui Mircea Geoană. O cumpăra cu ceasuri scumpe.

Dosarul lui Marian Vanghelie este departe de a se fi încheiat. Cine știe ce mai putem afla despre fostul șef al PSD, care nu mai știe cum să se împartă între vizitele la DNA și lansările PSRo prin țară.