Minori urmăriți penal pentru furt calificat

0
270
politie controlÎn data de 12.04.2017, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Breasta au dispus continuarea urmăririi penale față de trei tineri din satul Brabova, Dolj, respectiv S.MARIAN, de 19 de ani, pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de furt calificat, S.C., de 17 de ani, pentru două infracțiuni de furt calificat și față de L.A., de 14 de ani, pentru comiterea a cinci infracțiuni de furt calificat.
Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că, în perioada 10-12.03.2017, au sustras, din anexele gospodăriei unui localnic și a Şcolii Gimnaziale Brabova, mai multe aparate electrice (valoarea prejudiciului depășind 2.000 lei).
De asemenea, aceștia, în perioada 20-30.03.2017, au sustras, din locuința lui B.PAUL din sat Brabova, Dolj un cazan din cupru, 55 litri ţuică, ţigări şi suma de 1.500 lei ( valoarea prejudiciului 7.000 lei).
            Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a confirmat continuarea urmăririi penale, iar față de inculpatul S.MARIAN, de 19 ani, s-a dispus, pe bază de ordonanță, măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore.
Polițiștii l-au introdus în arest urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.