Minor reținut de polițiști pentru tâlhărie

0
politia craiova (1)În data de 11.06.2017, în jurul orei 1515, polițiștii Secţiei 1 Poliție Craiova au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către I. Natalia, 83 de ani, pensionară, din municipiul Craiova, cu  privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 1000-1300, fiicei sale I. A. , 54 de ani,  i-a fost sustrasă o pereche de cercei din aur de către o persoană necunoscută.
În urma activităților de cercetare desfășurate, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reușit identificarea autorului, în persoana lui A. I., de 14 ani, din Craiova.
Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minorul este și autorul unei alte fapte comise în ziua de 10.06.2017, în dauna persoanei vătămate, B. Mariana, din Craiova, județul Dolj.
În urma administrării și analizării probatoriului împreună cu unitatea de parchet, s-a dispus continuarea cercetărilor față de Asan Ion pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie, cel în cauză fiind reținut pe o perioada de 24 ore, urmând ca în data de 23.06.2017 acesta să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.
 Prejudiciul cauzat de autor în cele două fapte, a fost recuperat în totalitate de către polițiștii craioveni.
Minorul a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj.