Ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, s-a intalnit cu fermierii din județul Olt

388
Adrian Chesnoiu, ministrul PSD al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a venit în județul Olt într-o întâlnire de lucru, pentru a discuta cu zeci de fermieri olteni.
Întrevederea a avut loc în sala Europa a Consiliului Județean Olt, cu sprijinul președintelui CJ Olt, #Marius_Oprescu.
Acesta a menționat avantajul de a avea ministrul Agriculturii și președintele Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii specifice, din județul Olt și datoria de a avea astfel de întâlniri cu fermierii locali, pentru a le fi oferite toate clarificările necesare, în vederea obținerii finanțării în cadrul programelor lansate de Ministerul Agriculturii. În plus, a promis reluarea demersului de a avea o piață a producătorilor locali, pe aleea Consiliului Județean Olt și transpunerea acestei idei, la nivelul tuturor orașelor din județul Olt.
”Oltul are #ministrul_Agriculturii și președintele Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii specifice și era de datoria noastră să vină în fața fermierilor din județul nostru, să prezinte toate aceste oportunități de finanțare și detalii tehnice, pentru a oferi clarificările necesare și a preîntâmpina eventualele dificultăți în depunerea documentației, dar mai ales de a prelua problemele cu care se confruntă producătorii locali și de a găsi soluții pentru ele”, a declarat Marius Oprescu.
Ministrul Agriculturii a prezentat punctual fiecare program în parte și a răspuns tuturor intervențiilor venite din partea agricultorilor olteni.
Întâlnirea de lucru a fost urmată de o conferință de presă, pe parcursul căreia, au fost transmise, reprezentanților mass-media locale, concluziile acesteia.
PSD OLT