Ministrul Muncii „în inspecție” pe șantierele deschise în Craiova

0

olguta stadionMinistrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu se ține de promisiunea făcută atunci când a plecat de la cârma Primăriei Craiova și vizitează în mod regulat șantierele deschise în municipiu.

„În urma vizitei la Spitalul Municipal Craiova, împreună cu Mihai Genoiu, am constatat că lucrarile au intrat în linie dreaptă. Se lucrează la ultimul corp, a cărui fațadă va fi finalizată săptămâna viitoare. Cea mai mare parte a saloanelor și cabinetelor a fost finalizată și a sosit și o parte din mobilier. De anul acesta, craiovenii se vor trata în condiții de top. Exact cum am promis!”, a postat Ministrul Muncii pe pagina sa de facebook.

Lia Olguța Vasilescu nu uită să treacă nici pe la șantierul Stadionului Oblemenco de fiecare dată când ajunge în Craiova. „S-a dat jos macaraua turn de la peluza sud, s-au montat porțile și gardurile perimetrale, au sosit toți turnicheții și toate lifturile, se montează tâmplăria la hotel și tribuna oficială și se lucrează la podurile de acces pentru public. Săptămâna viitoare se montează și tabla ornamentală de la Peluza Sud, alb cameleon, care își va schimba nuanța în funcție de lumina solară. A întârziat, într-adevăr, dar va ieși ceva fără precedent în România”, a mai spus fostul edil din Bănie.