Militanții PNL au agresat doi tineri la Galicea Mare

0
231

accident galicea mare 1Reprezentanții PSD Dolj au depus, duminică seara, o plângere la postul de poliție din comuna Galicea Mare, în urma unui grav incident provocat de reprezentanți ai PNL din localitate, incident în urma căruia doi membri ai formațiunii social-democrate au fost agresați.

Evenimentul a survenit în condițiile în care unul dintre candidații PSD la o funcție de consilier județean a remarcat faptul că în secția de votare nr. 349 din comuna Galicea Mare erau expuse materiale electorale cu însemnele PNL, aspect pe care l-a reclamant într-o sesizare adresată Biroului Electoral de Circumscripție din localitate. Totodată, reprezentantul PSD a solicitat ca materialele menționate să fie îndepărtate din incinta secției, pentru respectarea prevederilor legale. Pe fondul discuțiilor în contradictoriu care au urmat depunerii sesizării, a fost alertată Poliția, prin numărul unic pentru apeluri de urgență, un echipaj sosind în scurt timp la fața locului.

În acest moment, reprezentanții PNL au devenit agresivi și l-au urmărit pe candidatul social-democrat și pe cei doi membri PSD care îl însoțeau până la autoturismul acestora. Candidatul PSD a reușit să se refugieze în autovehicul, în timp ce însoțitorii săi au fost agresați de către reprezentanții Partidului Național Liberal.

Organizația județeană Dolj a PSD face apel la candidații și partidele politice înscrise în competiția pentru alegerile locale să respecte prevederile legale, pentru a permite desfășurarea într-un climat de liniște a procesului electoral, până la închiderea urnelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.