Mihăiță Cocîrlă – candidatul PSD la primăria Izvoare

386

Născut și crescut în comuna doljeană Izvoare, Mihăiță Cocîrlă cunoaște realitatea satului românesc. Îi cunoaște problemele, vrea să transforme comuna și să o pună pe harta Olteniei. Cu o bogată experiență în domeniul managementului societăților comerciale, activând în trecut în domenii precum transporturile și agricultura, Mihăiță Cocîrlă a decis că este cazul să își folosească toate calitățile antreprenoriale și în domeniul administrației publice locale. Nu este străin de aceste activități, perioada cât a ocupat o funcție de consilier local în trecut l-a determinat că este momentul să revină și să își aducă aportul la dezvoltarea celor trei sate din cadrul comunei: Izvoare, Domnu Tudor și Corlate.

“Nu pot sta cu mâinile în sân! Sunt om de acțiune și în toți acești ani, am privit din afară lucrurile și acum am decis că este cazul să mă implic, tocmai pentru că în comună, se pot face lucruri frumoase și benefice oamenilor. Potențialul zonei este unul enorm, nu trebuie irosit. Cât am activat în privat, am reușit să fac lucruri importante, dar acum este momentul să mă gândesc și la concetățeni și să împărtășesc cu ei cunoștințele dobândite tocmai pentru a dezvolta comuna”, a spus Mihăiță Cocîrlă.

Mihăiță Cocîrlă are planuri mari pentru comuna Izvoare. În primă instanță, dezvoltarea infrastructurii rutiere în toate cele trei sate ale comunei este cap de listă pentru cadidatul PSD. Și-a propus construirea unei centuri ocolitoare a localității pentru utilajele grele, dar și modernizarea drumurilor sătești atât în Izvoare, dar și în Corlate și Domnu Tudor. Tot în această direcție, Mihai Cocîrlă dorește asigurarea transportului public a navetei elevilor și a cadrelor didactice prin achiziționarea unui microbuz. Iar obiectivele lui nu se opresc aici:

“Am în plan extinderea rețelei de apă în satul Domnu Tudor și asigurarea furnizării continue a apei. De asemenea, știu că activitățile comerciale sunt viitorul satului doljean, de aceea, îmi propun amenajarea piețelor în cele trei sate, iar ca o completare a acestor planuri, una dintre prioritățile mele va fi salubrizarea și asigurarea menținerii curățeniei pe raza întregii localități. Nu accept ca satul românesc să fie văzut ca un loc din care să plece tinerii și care să fie lăsat în paragină. Este timpul unei revitalizări a satului, a obiceiurilor, dar și al beneficiilor care vin din zona rurală”, a completat candidatul PSD la funcția de primar al comunei.

Mihăiță Cocîrlă înțelege că viitoarele proiecte vor necesita bani europeni și fonduri nerambursabile. Marile obiective ale comunei pot fi finanțate prin programele care se accesează, iar în acest fel este asigurată și piața muncii. Crearea de locuri de muncă prin atragerea de investitori în zonă este un alt obiectiv pe care candidatul PSD pentru funcția de primar și l-a fixat.

“Sănătatea, accesul la educație, introducerea canalizării pentru fiecare casă din cele trei sate, șanse egale pentru toți locuitorii comunei – sunt câteva domenii pe care le am în vedere în următorii patru ani, timp în care voi dovedi de ce este nevoie de un om ca mine la cârma comunei”, a mai spus Mihai Cocîrlă.

Candidatul PSD este căsătorit și are doi copii, iar în toată această perioadă, familia a fost cea care i-a dat forța de a intra în bătălia pentru câștigarea primăriei:

“Soția și băieții mă susțin și sunt alături de mine. Mi-au spus că, indiferent ce aș face, ei vor avea încredere în capacitatea mea de a ajuta oamenii. Știu că nu le este ușor, pentru că nu mă dedic lor în totalitate, dar au înțeles că prin binele pe care îl pot face comunei, este ca și cum aș face un bine pentru familia mea. Comuna Izvoare este, de fapt, ca o familie mărită, iar eu mă simt responsabil să fac pentru comună exact ce aș face pentru familia de acasă”, a spus Mihăiță Cocîrlă.

Mihăiță Cocîrlă este hotărât să își dedice toată priceperea și cunoștințele pentru a servi comunitatea, pentru a ajuta oamenii și pentru a dezvolta comuna Izvoare astfel încât localitatea să fie un exemplu de urmat despre cum se poate dezvolta o comunitate atunci când o administrează un om gospodar.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
CUI Mandatar Financiar: 21200019