Mihail Genoiu și-a depus demisia din calitatea de consilier local, respectiv viceprimar și primar interimar al municipiului Craiova

0
478

1Mihail Genoiu și-a depus luni, 22 mai, demisia din calitatea de consilier local și din funcțiile de viceprimar și primar interimar al municipiului Craiova.

„Sunt candidatul Partidului Social Democrat la alegerile locale parțiale din data de 11 iunie, pentru desemnarea primarului, iar decizia de a demisiona face parte din strategia pe care am stabilit-o, la nivelul organizației județene Dolj a PSD, strategie prin care urmărim să desfășurăm o campanie electorală corectă și onestă în relația cu cetățenii Craiovei.

Am avut în permanență convingerea că, în calitate de viceprimar și de primar interimar, trebuie să-mi dedic integral timpul și eforturile activității administrative. Tocmai de aceea, în acest moment, în care ne mai despart câteva zile de începutul campaniei, am înțeles să demisionez din toate funcțiile și calitățile deținute în cadrul autorității publice locale.

Am luat această decizie pentru a mă putea implica în acțiuni electorale, asigurând în același timp condițiile pentru buna gestionare a activității Primăriei Municipiului Craiova de către persoanele care vor fi desemnate în acest sens.

În egală măsură, nu am dorit să las loc niciunei interpretări conform căreia aș beneficia, în campania pentru alegerile din 11 iunie, de un avantaj electoral conferit de funcțiile pe care le dețineam, în raport cu ceilalți competitori. Înțeleg, totodată, să le solicit contracandidaților mei Adrian Claudiu Prisnel și Mario Ovidiu Oprea, parlamentari, și Anișoara Stănculescu, director al Cancelariei Prefectului, să demisioneze din funcțiile pe care le dețin, pentru a nu beneficia de o poziție avantajată în campania electorală și pentru a permite derularea unei competiții în care toți candidații pornesc cu șanse egale.

Îmi exprim convingerea că electoratul craiovean va ști să aprecieze proiectele la a căror realizare am contribuit, în calitate de viceprimar și de primar interimar, precum și demersurile pe care le propun pentru a continua parcursul pozitiv al orașului nostru, iar la scrutinul din 11 iunie îmi va acorda încrederea pentru a duce mai departe, în calitate de primar ales, inițiativele pentru dezvoltarea Craiovei“, a declarat Mihail Genoiu.

Biroul de presă al PSD Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.