Mihail Genoiu: Am votat pentru menținerea aceleiași atmosfere impecabile de colaborare între Consiliul Local și Consiliul Județean

609

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a afirmat că a votat pentru ca și în următorul mandat să funcționeze excelenta conlucrare care definește relația dintre Consiliul Local și Consiliul Județean.

„Am votat pentru continuarea modernizării orașului, pentru continuarea proiectelor care sunt începute și derulate în ultimii 8 ani. Am votat pentru menținerea aceleiași atmosfere impecabile de colaborare între Consiliul Local și Consiliul Județean.

Vreau să vă spun că, în atletism, una dintre cele mai grele probe este cea de ștafetă, iar unul dintre cele mai dificile momente este schimbul numărul 2, când trebuie să preiei cu o mână ștafeta și apoi să o predai. Avem cea mai performantă «echipă de ștafetă», echipa care a dus și va duce Craiova acolo unde îi este locul: pe primul loc în țară!“, a declarat Mihail Genoiu.

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale în cadrul secției de votare nr. 128, amenajată în incinta Grădiniței cu program prelungit „Tudor Vladimirescu”.

Biroul de presă al PSD Dolj