Mihai Fifor: Și iar mă dau unii plecat din partid…!

470

mihai-fifor”Și iar mă dau unii plecat din partid…Sunt absolut convins că probabil asta ar umple de bucurie pe cei care, în cel mai neaoș stil românesc, nu mai pot de grija altuia. Pe toți aceștia trebuie să îi dezamăgesc: nu plec, oameni buni, niciunde. Ba, dimpotrivă, stau. Stau pentru că încă mai cred în social-democrație ca fiind cea mai bună cale pentru a redresa aceasta țară.

Stau pentru că încă mai cred în ideea de stat social și de societate normală, în care fiecare cetățean să aibă un orizont de așteptare. Cred în continuare că putem reda oamenilor încrederea în instituțiile statului, într-un sistem administrativ depolitizat și performant, bazat pe muncă onestă și meritocrație. Cred în continuare că România are o șansă și că, dincolo de isteria acestei perioade, putem construi o societate în care să ne putem crește copiii, fără teama că nu vor avea niciun viitor.

Și, poate mai mult ca oricând, cred în echipă. În prietenii și colegii mei, în cei care mi-au acordat votul lor în 2012, oameni care cred la fel ca mine, lucru ce ne-a adus laolaltă. Știu că nu e usor, că fiecare avem frustrări și nemulțumiri. Și e poate firesc să fie așa. Dar dincolo de toate acestea, știu un lucru….anume acela că numai rămânând împreună vom putea duce lucrurile la bun sfârșit. Pentru fiecare dintre noi și pentru această țară. Restul….chiar nu contează…”, scrie senatorul PSD, Mihai Fifor, pe o rețea de socializare.