Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul celei de-a XXII-a ediții a Zilelor Municipiului Craiova

0
397

„Îmi face o deosebită bucurie să fiu prezent, în această seară, la ședința solemnă a Consiliului Local Municipal și să pot transmite un cordial salut și cele mai bune gânduri ale noastre pentru dumneavoastră, stimate gazde și distinși invitați, precum și pentru toți craiovenii care își sărbătoresc Cetatea.

Bănia își celebrează, în aceste zile, trecutul însemnat, care i-a conferit un rol de prim rang în evenimentele ce au modelat istoria națională; Bănia își celebrează prezentul onorant, care ne îndreptățește să stăm cu fruntea sus în fața tuturor, Bănia îmbrățișează și recunoaște performanța.

Iată, în epoci mai vechi sau mai noi, i-am avut, pentru a deschide drumuri și a ne oferi repere de excelență, dăruire și înaltă ținută morală, pe Nicolae Titulescu, Eugeniu Carada, Constantin Brâncuși ori pe scriitorul de geniu al cărui nume stă scris pe frontispiciul acestei reputate instituții, Marin Sorescu.

În această seară, ne mândrim să fim alături de personalitățile care continuă îndelunga tradiție și se alătură bogatei galerii a cetățenilor de onoare ai urbei, după cum ne mândrim să-i avem printre noi pe elevii de excepție ai orașului – garanția că renumele Craiovei va străluci și în viitor.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, permiteți-mi să adresez sincerele noastre felicitări Primăriei, Consiliului Local și tuturor celor implicați în buna organizare a Zilelor Municipiului, îndreptând totodată către craiovenii de pretutindeni caldele noastre urări de sănătate, fericire și împliniri. La mulți ani!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.