Mesajul președintelui CJ Dolj pentru «Scorpionii Negri»

750

mesaj pentru scorpion ion prioteasa„Sunt deosebit de onorat să fiu prezent la aniversarea a 20 de ani de la înființarea Batalionului 20 Infanterie «Dolj» – «Scorpionii Negri», împreună cu militarii și conducerea acestei unități de elită, care se bucură de un real prestigiu, construit în timp, cu multă muncă și mari sacrificii.

În egală măsură, sunt încântat să vă pot fi alături, într-un moment de sărbătoare, și să vă încredințez încă o dată de prețuirea deplină pentru felul în care vă cinstiți renumele și vă îndepliniți datoria, ceea ce vă face unul dintre cei mai apreciați emisari ai Doljului în țară și ai României în lumea întreagă.

Activitatea «Scorpionilor Negri» rămâne un reper la nivel național, prin buna pregătire și valoarea tuturor cadrelor care îmbracă uniforma militară, misiunile la care ați participat purtând marca profesionalismului și a responsabilității desăvârșite.

România beneficiază în prezent de un puternic capital de credibilitate și respect în relația cu partenerii săi externi, acest fapt datorându-se în bună parte și calităților deosebite pe care le-ați dovedit de fiecare dată, în exerciții, programe și operațiuni desfășurate în cooperare cu aliații țării noastre.

De altfel, ultima dumneavoastră participare la acțiunile forței internaționale din Afganistan a marcat, pentru România, capitolul final al celor 12 ani de angajamente îndeplinite pentru asigurarea securității, restabilirea și menținerea păcii în zonă, un efort care a stat sub semnul reușitelor notabile, dar și al pierderilor dureroase suferite.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, doresc să vă felicit pentru tot ceea ce ați construit în cele două decenii de activitate militară, să vă asigur de întreaga considerație și apreciere și să vă adresez sincere urări de sănătate și mult succes, pentru a duce la bun sfârșit toate misiunile încredințate.“

 

BIROUL DE PRESĂ