Mesajul președintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul Zilei Veteranilor de Război

0
265

Ziua Veteranilor de Razboi (2)„Este o onoare să mă adresez dumneavoastră cu prilejul ceremoniei dedicate Zilei Veteranilor de Război, o manifestare cu semnificații profunde și o expresie a recunoștinței noastre față de toți cei care, de-a lungul vremurilor, au luptat pentru libertate, integritate și demnitate națională.

Din zorii Războiului de Independență și până la cea de-a doua conflagrație mondială, trecutul nostru a stat sub semnul dezideratelor împlinite prin luptă și jertfă, de eroi știuți și neștiuți, a căror memorie suntem datori să o păstrăm mereu vie.

România prezentului este un stat unitar, membru al comunității europene și partener de încredere în eforturile internaționale de menținere a păcii și stabilității. Tot ceea ce suntem astăzi s-a clădit prin sacrificiile militarilor care și-au pus arma și viața în slujba afirmării statale.

Distinși veterani, veți avea mereu respectul și prețuirea noastră pentru contribuția majoră pe care v-ați adus-o la conturarea destinului istoric al României, oferind generațiilor actuale și viitoare un exemplu și o însemnată moștenire, pe care trebuie să o apere.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă asigur de întreaga noastră considerație și, pentru că ne aflăm în pragul sfintei sărbători a Învierii Domnului, permiteți-mi să vă urez multă sănătate, liniște sufletească și bucurii alese, alături de cei dragi.“

 BIROUL DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.