MEAT dă startul promovării destinației turistice. România la târgurile internaționale de profil

383
În perioada 24-28 ianuarie, atât profesioniștii din domeniu, cât și publicul larg, vor avea oportunitatea de a vizita standul țării noastre, organizat în cadrul #FITUR, una dintre cele mai importante manifestări expoziționale la nivel mondial și, totodată, cel mai prestigios târg de profil pentru piețele ibero-americane, care are loc anual în Madrid,Spania.
La ceremonia oficială de deschidere a evenimentului a fost prezent și Lucian Ioan Rus, secretar de stat coordonator al activităților de turism din cadrul instituției.
📍 Pavilionul național are o suprafață de 102 mp și găzduiește 17 co-expozanți, dintre care 14 agenți economici și 3 asociații de promovare . La stand sunt promovate, astfel, circuitele culturale, care dezvăluie bogăția istoriei și tradițiilor locale, și turismul în natură, care atrage privirile către peisajele pitorești ale României.
👉 Totodată, sunt prezentate destinațiile de tip city break, în inima unor orașe captivante, și turismul rural, care dezvăluie autenticitatea și ospitalitatea comunităților locale. Mai mult, vizitatorii sunt invitați să îmbrățișeze și aventura, prin oferta turismului activ din țara noastră, dar și să se relaxeze în stațiunile balneo și balneoclimatice.