Marius Minea, alegerea sigură pentru Primăria Piscu Vechi

331

Marius Minea, actualul primar al comunei Piscu Vechi, candidează, din partea PSD, pentru încă un mandat de edil. Cum spun chiar cetățenii, acesta a reușit să facă într-un mandat de patru ani cât nu ar fi reușit alții în șapte, iar oamenii locului sunt cei mai în măsură să spună, cu adevărat, dacă localitatea s-a schimbat în bine. Pentru următorii ani, Marius Minea își propune să continue investițiile în infrastructură și să pună în aplicare proiecte ce vizează sănătatea, sportul și infrastructura de apă și canalizare.

Compusă din două sate, comuna Piscu Vechi a fost modernizată în ultimii patru ani, grație primarului Marius Minea și a echipei sale din cadrul aparatului administrativ. Primăria Piscu Vechi a reușit să acceseze fonduri europene în valoare de peste un milion de euro, prin proiecte care au inclus modernizarea și extinderea grădiniței, reabilitarea și modernizarea căminului cultural, o piață agroalimentară nouă, investind, totodată, în utilaje pentru administrarea comunei și siguranța cetățenilor.

Totodată, dispensarul comunei a fost reabilitat, iar peste 12 kilometri de drumuri comunale au fost asfaltate. Pe lângă acestea, primarul și-a dorit să investească și în utilități, în sport și în spațiile verzi atât de necesare comunei.

„Candidez pentru un nou mandat de primar al comunei Piscu Vechi și fac asta pentru că doresc ca această localitate să-și continue parcursul pe care l-a avut și până acum. În actualul mandat de primar am implementat, pe lângă proiectele menționate mai sus, și iluminatul stradal cu LED, am amenajat parcuri și locuri de joacă pentru copii și am construit o bază sportivă cu teren sintetic, reușind să le creăm cele mai bune condiții și celor care se bucură de stadion. Sunt investiții pe care oamenii și le-au dorit și pe care am reușit să le facem, pentru ei”, a explicat candidatul PSD la primăria Piscu Vechi, Marius Minea.

Piscu Vechi va avea un loc pentru pescuit sportiv

Pentru următorii patru ani, Marius Minea și-a propus să continue investițiile în infrastructura rutieră prin modernizarea străzilor, dar și să amenajeze o baltă pentru pescuit sportiv, conștient fiind de faptul că un asemenea loc de agrement poate atrage oameni din tot județul. Totodată, vor continua investițiile prin masterplanul de apă și canalizare, urmând să fie construit și un cămin de bătrâni în satul Pisculeț.

„Țin să le mulțumesc oamenilor din Piscu Vechi pentru încrederea acordată și sunt sigur că, împreună, vom face o treabă extraordinară în următorii ani pentru comunitatea în care trăim. Continuăm împreună spre dezvoltare și spre a fi comuna modernă pe care ne-o dorim cu toții”, a conchis Marius Minea.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 21200019