Marius Ionescu, CSM Craiova: Am încredere că voi realiza baremul olimpic la maratonul de la Dusseldorf

432

piciulMarius Ionescu a trecut cu succes de o nouă competiţie de verificare. Maratonistul legitimat la clubul nostru a participat de ziua mărţişorului la o întrecere în Olanda, în localitatea Alphen aan den Rijin, iar concursul s-a desfăşurat sub denumirea „van Alphen 20k”, având un parcurs de 20 de km.

Marius şi-a îmbunătăţit performanţa obţinută anul trecut acolo, în acest an câştigând cursa cu un timp de 1h01’27”, rezultat care îi oferă încredere pentru îndeplinirea baremului olimpic, în luna aprilie, la maratonul de la Dusseldorf.

„ A fost o cursă în care am vrut să îmi verific perioada de pregătire din Portugalia, iar ca şi rezultat a fost unul mulţumitor, am câştigat cursa, cu un timp bun. Am mai multă încredere acum că sunt pe drumul cel bun pentru a-mi realiza baremul olimpic la maratonul de la Dusseldorf, din aprilie.

Până atunci nu ştiu sigur dacă voi mai concura la vreo competiţie, dar este posibil ca peste două săptămâni să particip la un concurs la Alba-Iulia. După competiţia din Olanda m-am întors în ţară, iar spre sfârşitul săptămânii voi reveni acasă, la Craiova şi voi continua pregătirea acolo.”, a declarat Marius Ionescu.